laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 29 de abril de 2022

LA IMATGE DE LA 30A EDICIÓ DEL FESTIVAL SETE SÓIS SETE LUAS EIXIRÀ D’UN CONCURS DE DISSENY

 

• Amb este concurs, la Regidoria de Cultura i el Festival Sete Sóis Sete Luas fomenten la creació i promoció artística dels i les professionals o amants del disseny gràfic.
• Fins al 31 de maig podeu participar enviant les vostres dades i la imatge al correu electrònic cultura@tavernes.org.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura, i el Festival Sete Sóis Sete Luas han preparat un concurs de disseny per a elaborar el que serà el cartell anunciador de la 30a edició. Amb el concurs, es dona pas a la creativitat i a la promoció artística dels i les professionals o amants del disseny gràfic, tot amb l’objectiu de crear un cartell de qualitat, modern i atractiu per a una fita tan especial.

La temàtica ha de girar en torn a la multiculturalitat, al Mediterrani i a l’ànima acolorida que representa este festival musical i cultural, així com a les 30 ciutats diferents i països on té lloc cada any per a dur a terme projectes de música i d’arts plàstiques amb què es facilita el diàleg i l’intercanvi intercultural.

Fins al 31 de maig es podrà participar enviant un correu electrònic a cultura@tavernes.org, seguint amb les especificacions tècniques i formats de presentació següents: el disseny ha de ser de creació pròpia, en vertical i amb mesures de 50cmx70cm, incorporant el nom del festival; el format ha de ser digital (PDF. TIFF, PNG o JPEG) amb una resolució mínima de 3000pp i sense superar els 10M. A la pàgina web de l’Ajuntament es poden consultar les basess del concurs.

Cal destacar que els dissenys presentats han de tindre espai suficient per a afegir-ne els següents elements: noms de les ciutats, programació, horaris i lloc. A més, els dissenys han d’anar acompanyats d’una breu explicació (mínim cinc línies) al voltant del significat de la seua creació.

El cartell guanyador serà la imatge de la 30a edició del festival i podrà optar a 300€ en metàl·lic o a una estada artística en algun dels centres del Festival, on podrà créixer artísticament i, a més, formar part d’una exposició itinerant per les ciutats on es celebra el festival.

* Per a més informació, crideu al telèfon mòbil 636-459-548 o envieu un correu a cultura@tavernes.org.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.