laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Consistori Municipal de la Vall de Gallinera
Valencia 27 de abril de 2022

LA VALL DE GALLINERA INICIA EL PROCÉS DE CREACIÓ D'UNA COMUNITAT ENERGÈTICA LOCAL (CEL)

 

• Des del Consistori Municipal de la Vall de Gallinera s'inicia el procés de participació ciutadana per a la creació d'una Comunitat Energètica Local (CEL).

Aquest projecte, innovador en els últims anys en diferents indrets del territori valencià, aposta per les energies renovables i en conseqüència a la disminució dels efectes del canvi del climàtic. Tenint com a un dels objectius principals l'autosuficiència energètica, aconseguint així la reducció de la despesa del cost elèctric de les cases que formen part de la mateixa comunitat.

Aquest projecte s'inicia com a projecte pilot en els nuclis urbans de Benialí, Benissivà i Benitaia amb la finalitat de fer-ho extensible als diferents nuclis urbans que conformen la Vall de Gallinera.

EL PROCÉS PARTICIPATIU TINDRÀ TRES REUNIONS INFORMATIVES, QUE ES REALITZARAN A L'EDIFICI DE L'AJUNTAMENT A BENIALÍ:

- Divendres 13 de maig a les 19.00 h - Presentació de la Comunitat Energètica.
- Divendres 27 de maig a les 19.00 h - Taller de formació i prototipat de la Comunitat Energètic
- Divendres 3 de juny a les 19.00 h - Assemblea ciutadana.

* El Consistori Municipal considera que amb aquestes accions, a més de dignificar l'entorn rural, també s'assoleix fer un lloc més sostenible i per extensió un bon lloc on viure.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.