laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 05 de enero de 2022

RÒTOVA RECUPERARÀ EL CINE CERVANTES AMB UNA SUBVENCIÓ DE LA GENERALITAT VALENCIANA

 

• Ròtova recuperarà el Cine Cervantes amb una subvenció de vora 500.000€ de la Generalitat Valenciana.
• L’ajuda de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, de la Generalitat Valenciana, va destinada a la rehabilitació d’edificis i l’adequació de l’entorn construït en municipis mitjançant el pla «Conviure».

L’actuació comprén una rehabilitació integral del cine Cervantes, d’uns 450 metres quadrats, per a usar-lo com a equipament cultural, per tal de poder dur a terme concerts, actes, actuacions teatrals, projeccions, etc., a banda de l’habilitació de serveis i totes les condicions necessàries per obrir-lo al públic.

“El cine Cervantes és un espai emblemàtic, molt estimat i necessari per al municipi. La seua rehabilitació ajudarà a dinamitzar la vida cultural i social del municipi”, ha explicat l’alcalde, Jordi Puig. Des de fa més de 10 anys, va haver de tancar les portes pel deteriorament i actualment el poble no compta amb una sala d’actes per a poder realitzar concerts, teatres, etc.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2022 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.