laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Placas solares
Foto: Pixabay/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 25 de noviembre de 2021

EDUCACIÓ D’OLIVA PROPOSA EL PROJECTE #ESCOLESSOLARS

 

• La regidoria d’Educació d’Oliva, que dirigeix la Vicealcaldessa de la ciutat Ana Morell, ha treballat des de fa mesos amb l’elaboració d’aquesta proposta per a la instal·lació de sistemes fotovoltaics aprofitant els sostres de les escoles municipals.

La Innovació, la Tecnologia i la Investigació com a base dels projectes de futur per a Oliva. Aquestes són les premises amb les que pretén treballar l’Ajuntament d’Oliva i des de la regidoria d’Educació que encapçala la Vicealcaldessa, Ana Morell, volen que els centres tinguen l’oportunitat d’oferir en els seus propis edificis una mostra al seu alumnat.

El projecte #EscolesSolars pretén instal·lar sistemes fotovoltaics aprofitant els sostres de les escoles municipals. Ja en una primera fase s'instal·larien als CEIP Alfadalí, La Carrasca, Santa Anna, Lluís Vives, Verge dels Desemparats, Hort de Palau, l’Escoleta El Caragol i l’edifici que alberga les dos EPA

JUNTA DE PORTAVEUS INFORMADA

D’aquesta iniciativa, que naix del Departament d'Educació de l’Ajuntament d’Oliva, ha sigut informada la Junta de Portaveus en la jornada d’ahir per la pròpia regidora d’Educació, Ana Morell, qui ha explicat que “aquest projecte té com a objectiu obtenir energia solar per a autoconsum dels mateixos centres però també per a que l'excedent puga servir per a alimentar altres edificis municipals”.

FONS EUROPEUS COM A CO-FINANÇAMENT DEL PROJECTE

A més, la titular d’Educació ha remarcat la importància de poder comptar amb l’ajuda dels fons europeus per poder dur aquest tipus de projectes de ciutat i de futur endavant, ja que “l’objectiu és poder fer realitat aquest projecte amb el Co-finançament de subvencions de fons Europeus i aconseguir que a Oliva siga un referent en matèria d’energies renovables, sostenibilitat i protecció medioambiental com a claus d’aquesta visió de futur que tenim per a la nostra ciutat i a la que esperem que tots els grups municipals es sumen” ha remarcat Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.