laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 24 de noviembre de 2021

RÒTOVA TORNARÀ A PENJAR LA BANDERA VIOLETA PER COMMEMORAR EL 25N

 

• Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones des de l'Ajuntament de Ròtova s'han programat una sèrie d'activitats (amb la finalitat de conscienciar i treballar amb la població al voltant d'aquesta problemàtica).

Entre les activitats destaquen el taller "Posem nom al problema" que tindrà lloc el dia 24 de novembre a partir de les 17.00h a l'edifici polivalent de l'Antiga Sindical, una activitat apta per a totes les edats i en què per mitjà de la realització d'un mural es té com a objectiu principal conscienciar la població, humanitzar i posar nom al problema, i més concretament a les víctimes.

- El 25 de novembre es penjarà la bandera violeta al balcó de l'Ajuntament i a les 19.00h tindrà lloc la lectura d'un manifest.
- El 17 de desembre a les 18.00h tindrà lloc l'activitat "UVE, juga i aprèn sobre sexualitat", amb la sexòloga Lara Avargues, una activitat pensada principalment per a persones des de 15 anys, un joc de cartes amb què es té com a objectiu crear un ambient segur i de confiança, explorem la sexualitat trencant mites, tabús i complexos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.