laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Trabajos de poda
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 24 de noviembre de 2021

PARCS I JARDINS D’OLIVA PROGRAMA LA PODA DE L’ARBRAT DE TOTA LA CIUTAT PRIORITZANT AQUELLS QUE HA ENVAÏT ALGUNES VIVENDES, I HO FARÀ FINS EL PROPER 19 DE DESEMBRE

 

• L’àrea responsable ha prioritzat les zones amb majors dificultats, ja que l’arbrat o bé entrava dins de les cases o no permetia l’entrada de llum natural als domicilis.

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix la Vicealcaldessa, Ana Morell començat la poda de l'arbrat de la ciutat. Segons com ha manifestat la responsable d’aquesta àrea, “hi havia moltes queixes per l'excessiu tamany de l'arbrat als nostres carrers que envaeixen les vivendes, així que des de hui fins al 18 de desembre podarem les moreres i els llidoners”

A més, Morell ha volgut recordar que “els plataners d'ombra que estan ubicats al passeig no es poden podar fins a febrer per raons vegetals i característiques del propi plataner”.

L’ACTUACIÓ, PER TANT, EN LES PRÒXIMES SETMANES CONSISTIRÀ EN:

La setmana del 23 al 28 de novembre es tallarà la palmera de la Plaça Sant Roc i l’arbre al Carrer Sant Felip. A més, d’esporgar els arbres de la zona de la depuradora; els eucaliptus del poliesportiu i les moreres de l’Avinguda de Pego i les del Carrer Alfadalí.

- Tambés s’està esporgant els arbres dels Col.legis Alfadalí i Hort de Palau i els del pàrquing del Conservatori Municipal, Josep Climent.
- A més a més, s’ha començat amb el tractament dels pins del Carrer Sant Martí i també amb esporga de l’arbrat dels Parcs ubicats als carrers Tresmall 6 i Volantí.
- En la setmana del 29 de novembre al 5 de desembre s’iniciarà l’esporga de l’arbrat de l’Avinguda de València.
- I en les setmanes del 6 al 19 de desembre s’acabarà l’esporga de l’arbrat de l’Avinguda de València i s’iniciaran i conclouran les actuacions dels arbres de l’Avinguda de Gandia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.