laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 22 de noviembre de 2021

GENT GRAN D’OLIVA CONTINUA AMB LA SEVA PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS AMB ESPECTACLE I COMÈDIA DE LA COMPANYIA TEATRAL “LA CLEC” AQUEST DIUMENGE 28, AL CENTRE POLIVALENT

 

• L’actuació que començarà a les 18 hores serà d’accés gratuït, però cal retirar les entrades per poder accedir a l’espectacle.
• Els punts de recollida d’entrades són el Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva (bar); el Centre Social de Sant Francesc (Carretera de Dénia, 8) i la Casa de la Cultura (C/ Major, 12).
• Els organitzadors recorden la importància de mantindre les mesures sanitàries i de seguretat.

La intensa i variada programació d’activitats de la regidoria de Gent Gran d’Oliva, que dirigeix la Vicealcaldessa, Ana Morell, continua aquest diumenge 28 amb l’actuació de la companyia teatral “La Clèc” amb el seu “Espectacle i Comèdia” per a tots els públics.

El show tindrà lloc el proper diumenge, 28 de novembre a les 18 hores al Centre Polivalent d’Oliva. L’entrada és gratuïta però cal retirar els tiquets numerats per poder accedir al recinte. Aquesta mesura és per tindre un control d’aforament i facilitar la logístic i els seients al públic assistent. Els punts de recollida d’entrades són el Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva (bar), el Centre Social de Sant Francesc (Carretera de Dénia, 8) i la Casa de la Cultura d’Oliva (C/ Major, 12).

La regidora de l’àrea, Ana Morell, ha remarcat “la necessitat de continuar amb l’activitat de les associacions de jubilats i pensionistes d’Oliva, per què és vital per a ells i elles mantindre l’estímul, la motivació i l’alegria en aquesta època tan dificil que hem viscut i que encara vivim per la pandèmia”.

A més, Morell ha recordat que “és imprescindible mantindre les mesures sanitàries i garantir la seguretat de totes les persones per poder seguir gaudint d’activitats que ens permeten riure’ns una miqueta i tenir uns ratets de bon humor i agraïm a la companyia La Clèc, que ens haja oferit la possibilitat de col·laborar amb la Gent Gran d’Oliva i amb l’Ajuntament” ha conclòs Morell en la presentació de l’espectacle.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.