laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Comienza la replantación
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 22 de noviembre de 2021

EL CENTRE EXCURSIONISTA DE RÒTOVA COMENÇA UNA REPLANTACIÓ AL BARRANC D’ATANASI

 

• El Centre Excursionista de Ròtova (CER), amb l'ajuda de la fundació Terra Life i la col·laboració de l'Ajuntament de Ròtova, començarà la replantació en set hectàrees del barranc d’Atanasi, a la serra de Marxuquera, propietat del centre i situada dins del terme de Ròtova.
• Aquest terreny està actualment recuperant-se arbustivament, però sense arbres, després de l'incendi de 2011 que va arrasar la totalitat de la muntanya.

La replantació es realitzarà amb 13 varietats d'arbres i arbustos diferent: llidoners, freixos, olms, aranyoners, arborcers, roures valencians, cornicabres, servals, carrasques, lligaboscos, guillomons, boixos i savines. Enguany es realitzaran dos jornades de replantació. La primera es realitzarà el 30 de novembre i hi assistiran membres del CER, representants de l'Ajuntament i l’alumnat de tres instituts, l'IES Vall de la Safor de Vilallonga, l'IES Joan Fuster de Bellreguard i l'IES Gregori Maians d'Oliva.

19 DE DESEMBRE, JORNADA OBERTA A LA PARTICIPACIÓ

La segona jornada es realitzarà el 19 de desembre i consistirà en una replantació popular. Tota persona voluntària podrà participar-hi.

Amb la voluntat de poder fomentar la participació entre la població, l’Ajuntament de Ròtova, junt al Centre Excursionista de Ròtova, fa un crida a la participació en aquesta segona jornada. A més, han explicat que és important buscar una continuïtat en la implicació de la gent amb el seu entorn.

- Inscripció per a la jornada oberta:
https://docs.google.com/forms/d/1ygtftiR8IFZqTTzpQpMmt9ctuHyoXMWbWHx_nFJokas/viewform?edit_requested=true (pàgina externa a aquest diari).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.