laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de noviembre de 2021

L’AJUNTAMENT SUSPÉN LES ACTIVITATS PROGRAMADES PER A LES PRÒXIMES SETMANES DEGUT A L’AUGMENT DE CASOS POSITIUS PER COVID-19

 

• Esta mesura s'adopta per responsabilitat i amb la finalitat de superar el més prompte possible esta complicada situació.
• Totes les activitats s'ajornaran per a una nova data quan la situació sanitària ho permeta.

Davant l'augment significatiu de casos positius per COVID-19 al municipi i actuant amb responsabilitat, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit suspendre les activitats i actes públics programats pel consistori durant les pròximes setmanes. Esta mesura s'adopta amb la finalitat de superar el més prompte possible esta complicada situació, per això demanem la màxima col·laboració dels veïns i veïnes de Tavernes.

Totes les activitats s'ajornaran per a una nova data quan la situació sanitària ho permeta (entre elles també les jornades educatives 'La ciutat com a espai educatiu' programades conjuntament amb el CEFIRE).

- No obstant, alguns dels actes al voltant del 25 de novembre anunciats per a la pròxima setmana es celebraran de forma virtual. En els propers dies s'explicaran tots els detalls.
- Per últim, volem remarcar la importància de la prevenció i la responsabilitat individual per a frenar quan abans la pujada de contagis i tornar a la normalitat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.