laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de noviembre de 2021

L’INFORME TÈCNIC QUE CERTIFIQUE LES CAUSES I ELS PERJUDICIS DE LA REGRESSIÓ DE LES PLATGES DE TAVERNES ESTARÀ ACABAT EN LES PRÒXIMES SETMANES

 

• El catedràtic de Costes i Ports de la Universitat Politècnica de València (UPV), Vicent Esteban Chapapría, ha visitat este matí la platja de Tavernes per a comprovar l'estat de la costa vallera després del temporal marítim.
• L’informe servirà com a suport per a emprendre possibles accions jurídiques contra la Demarcació de Costes davant la falta d’actuacions en la costa de Tavernes.

El catedràtic de Costes i Ports de la Universitat Politècnica de València (UPV), Vicent Esteban Chapapría, ha visitat este matí la platja de Tavernes per a comprovar l'estat de la costa vallera després del temporal marítim, just abans de finalitzar l'informe tècnic que està elaborant per a certificar les causes i els perjudicis de la regressió de les nostres platges.

L'informe estarà totalment acabat en les pròximes setmanes i servirà com a suport per a emprendre possibles accions jurídiques contra la Demarcació de Costes davant la falta d’actuacions en la costa de Tavernes.

Els redactors de l'informe tècnic han explicat a l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i al regidor d'Urbanisme, Josep Llàcer, els estudis i algunes de les conclusions on s'acrediten les causes de la regressió i els perjudicis a nivell econòmic, social, turístic i ambiental que pateix el municipi degut a l’erosió de la platja.

L'Ajuntament, després de reunir-se amb Costes en diverses ocasions, continua reclamant una solució d'urgència i un manteniment continuat mentre es redacta el projecte de regeneració de la platja de la Goleta per part de la Direcció General de la Costa i el Mar.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.