laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la inauguración
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 18 de noviembre de 2021

L’IES GREGORI MAIANS D’OLIVA CELEBRA LA SETMANA DE LA FILOSOFIA I HO FA INAUGURANT L’AULA DE MARÍA ZAMBRANO

 

• La Vicealcaldessa i regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell ha assistit aquest matí a l'inauguració d’aquest nou espai que on es programaran activitats relacionades amb el pensament crític i totes aquelles corrents de filosòfiques desenvolupades a l’aularia durant l’etapa formativa al centre.

L’alumnat de 4t d’ESO i de 1er i 2n Batxiller de l’IES Gregori Maians han celebrat la setmana de la Filosofia des del passat dilluns 15 de novembre, fins demà divendres 19 de novembre, amb una sèrie d’activitats i xerrades amb un denominador comú: fomentar el pensament crític amb motiu del Dia Mundial de la Filosofia que es commemora en la jornada de hui.

A més, i per oficialitzar aquesta aposta pels espais d’aprenentatge que ve fent el centre educatiu, s’ha inaugurat un mural i una aula de Filosofia, en honor a María Zambrano a la que ha acudit la vicealcaldessa i regidora d’Educació de l'Ajuntament d’Oliva, Ana Morell.

Per part de l’alumnat d’ESO i Batxiller s’han elaborat uns cartells en base a una idea llançada des del claustre. Aquesta posada en marxa de l’aula de filosofia, dona continuïtat al projecte d’espais d’aprenentatge que es va llançar el curs passat amb les aules d’Ada Lovelace i Charles Darwin amb motiu de la setmana de la Dona en la Ciència i en homenatge als docents de la part científica del centre.

La regidora d’Educació ha agraït la invitació a aquest acte de inauguració del mural i l’aula de Filosofia i ha convidat a l’alumnat a “seguir el camí del qüestionament de tots els pensaments, sols així es port arribar a una vertadera llibertat de pensament, personal i sincera amb u o una mateix. I més en l’era de la tecnologia i les xarxes socials, en que tot pot ser veritat i tot pot ser mentida. També agraïsc al centre per formar als ciutadans del present i del futur en clau de reflexió. Es gratificant veure que l’alumnat, té inquietuds filosòfiques”, ha conclòs en l’acte Morell.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.