laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 18 de noviembre de 2021

UN NOU RECORREGUT PER A LA XXII EDICIÓ DE LA CURSA POPULAR A PEU DE RÒTOVA

 

• Després que l'any passat no poguera celebrar-se l'anual cursa popular de Ròtova a causa de la pandèmia, l'Ajuntament de Ròtova, amb l'assessorament tècnic del C.E.
• Quatre Gats de Ròtova, torna a organitzar la que serà la XXII edició de la Cursa Popular a Peu de Ròtova, que comptarà amb una nou recorregut com a novetat.

Així, el diumenge 28 de novembre, a les 10.00h, se celebrarà la cursa de 10 kilòmetres, que sortirà i finalitzarà a l'avinguda Jaume I, travessant alguns nous emplaçaments del municipi que abans no es creuaven i dels que ara podrem gaudir.

Les inscripcions tenen un preu de 5€ i es poden realitzar a través del web:
https://www.mychip.es/evento/xxii-cursa-popular-a-peu-rotova-2021-22 (pàgina externa a aquest diari) fins al 27 de novembre a les 10.00h.

- No et quedes fora i aprofita l’ocasió de córrer per uns paratges de somni.
- Us animem a totes i tots a participar i viure l’esport a Ròtova.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.