laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 17 de noviembre de 2021

BELLREGUARD CELEBRA EL DIA DELS DRETS DELS INFANTS DESPRÉS DEL RECONEIXEMENT COM A CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA

 

• Les activitats es desenvolupen divendres i dissabte, amb ‘paintball’, concerts i la constitució del VI Consell de Xiquetes i Xiquets.
• L’entrada als concerts és lliure, fins a completar aforament.


Bellreguard commemorarà aquest proper cap de setmana el Dia Universal dels Drets dels Infants, amb una Festa de la Infància. Es tracta, enguany, d'una celebració molt especial, per ser la primera des del reconeixement del municipi com a Ciutat Amiga de la Infància, el passat mes de juny.

La primera activitat tindrà lloc ja el divendres 19 al pati del col·legi Gregori Mayans, on hi haurà Paintball entre les 16h i les 19h per a infants i joves de 7 a 18 anys.

No obstant això, els actes centrals de la commemoració es desenvoluparan el dissabte 20 a l'Espai Participa:

A les 12 hores actuarà Marcel el Marcià, en un recital que forma part del cicle de COMcerts de la Tardor organitzat pel Col·lectiu Ovidi Montllor. També de vesprada hi haurà concert, en aquest cas amb l'actuació del popular grup Ramonets i la seua gira ‘Flipa’, des de les 18 hores.

Després, la commemoració es traslladarà fins al Saló de Plens, en la Casa de la Cultura, on des de les 19.30 hores es procedirà a la constitució del VI Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.