laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la cena benéfica
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 12 de noviembre de 2021

EL SOPAR BENÈFIC DE L'AECC DE RÒTOVA VA RECAPTAR MÉS DE 1.500€

 

• El dissabte passat la junta local de Ròtova de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ròtova, va celebrar el sopar benèfic anual, després de dos anys sense poder fer-ho. L'acte va ser un èxit, va comptar amb 143 comensals (del municipi i de fora) i va aplegar a recaptar fins a 1.517€ que es destinaran a benefici de l’AECC.

Els diners recaptats han estat el resultat tant del sopar com de la rifa realitzada en el mateix acte i diversos donatius. Cal destacar la col·laboració de particulars, que van realitzar donatius sense acudir a la cita, i de comerços (tant locals com externs) i gent anònima, que també hi van participar gratuïtament amb obsequis per a la rifa.

Tant des de l'AECC com des de la seua filial rotovina, així com des de l’Ajuntament, volen donar les gràcies a totes les persones, entitats i comerços que van assistir o participar en l'esdeveniment.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.