laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Fachada de Ayuntamiento y Centro Social
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 12 de noviembre de 2021

RÒTOVA INSTAL·LARÀ PLAQUES SOLARS A L’AJUNTAMENT I EL CENTRE SOCIAL

 

• L’Ajuntament de Ròtova instal·larà plaques solars a l'edifici de l’Ajuntament i el Centre Social del municipi, destinades a reduir el consum elèctric de Ròtova i les emissions de CO2. Aquesta instal·lació ascendeix a 24.224,20 €, i està finançada a través de la convocatòria de subvencions de l'IVACE, amb una subvenció que ha ascendit a 10.020€, amb una aportació pròpia de l’Ajuntament de 10.000€; l’acció s’emmarca dins de les polítiques de lluita contra el canvi climàtic que comparteixen Generalitat Valenciana i l’Ajuntament.

El consum d’energia del l’Ajuntament i al Centre Social ascendí, el 2020, a 17.680,58 kWh, i la instal·lació proporcionarà una producció anual d’electricitat de 20.411,49 kWh, més de l’energia que consumeixen els edificis. Això suposarà un estalvi d’energia que en compensarà la consumida per altres subministraments elèctrics municipals i, també, econòmic important, que es destinarà a altres obres i serveis públics.

* Per altra banda, amb la instal·lació s’aconseguirà una reducció anual de CO2 de fins a 9.35 tones.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.