laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 10 de noviembre de 2021

L'ASSOCIACIÓ PARKINSON GANDIA SAFOR CELEBRARÀ A OLIVA LA SEUA GALA LÍRICA SOLIDÀRIA, AMB 6 DE LES VEUS IMPORTANTS DEL PANORAMA MUSICAL VALENCIÀ, EL PRÒXIM 21 DE NOVEMBRE

 

• El Centre Polivalent d'Oliva acollirà el diumenge, 21 de novembre, a les 18.30 hores, una Gala Lírica Solidària a benefici de l'Associació Parkinson Gandia Safor. A l’acte, organitzat per la mateixa associació, i que compta amb col·laboració de la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Miguel Monzonís, està prevista l'assistència de les autoritats municipals i una ampla representació del teixit associatiu de la ciutat d’Oliva.

La Gala Lírica Solidària comptarà amb la participació de sis grans veus líriques, com són les de les sopranos, Montse Bermúdez, Elena González i Pilar Giménez, les dels tenors Antonio Iranzo i Néster Martorell, i la del baríton, Heros Pons. A més, aquestes magnífiques veus estaran acompanyades pels pianistes Christian A. Esteve i Jose Madrid Giordano.

El donatiu de les entrades és de 8 euros i es poden adquirir per crono4sports.com, a l'Ajuntament d'Oliva (plaça de l'Ajuntament, 1) i la seu de l'Associació Parkinson Gandia Safor (carrer de Gregori Maians, 29, Gandia). La recaptació anirà íntegrament a l’ajuda de la investigació, prevenció i tractament d’aquesta malaltia.

L’Associació ha agraït en la presentació d’aquesta gala “la col·laboració de Montse Bermúdez i de Crono4sports.es per ajudar a fer realitat aquest concert benèfic i que de segur que permet a moltes persones viure amb unes condicions una miqueta millors. I agrair també a la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva i al seu regidor, Miguel Monzonís, per estar sempre a la nostra disposició”, segons han apuntat membres de l’organització.

Per la seua banda, Monzonís ha traslladat la seua satisfacció a l’Associació Parkinson Gandia Safor “per poder celebrar aquesta Gala Benèfica a Oliva, ja que es tracta d’un concert d’un grandíssim nivell líric, i a més per una causa immillorable. Oliva i la Regidoria de Salut Pública, sempre estarà al costat de les persones i del seu benestar.” Ha apuntat l’edil.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.