laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita
Foto: AyuXeraco/2021
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 10 de noviembre de 2021

XERACO ESTRENA NOVES CONSULTES I SOL·LICITA A LA CONSELLERIA UN PUNT D’ATENCIÓ CONTINUADA

 

• L'alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell; juntament amb la regidora de Salut Pública, Maria José Castelló; i el coordinador de l'Àrea de Salut del Grau, Ivan Garcia; han visitat les noves instal·lacions del Consultori Mèdic que han estat possibles gràcies a la darrera reforma duta a terme al centre mèdic.

D'aquesta manera, el Consultori Mèdic de Xeraco compta amb dues noves consultes a la primera planta amb l'objectiu d'atendre les necessitats de la ciutadania. Una millora necessària per millorar l'atenció dels nostres veïns i veïnes.

Durant la visita, la regidora Maria José Castelló; ha anunciat la sol·licitud d'una cita a Conselleria de Sanitat per tal de traslladar la urgència del municipi per disposar d'un Punt d'Atenció Continuada.

Des de la Regidoria de Sanitat considerem que aquest PAC és molt important perquè el Consultori Mèdic del municipi es convertiria en un centre on s'atendrien les urgències no vitals fora de l'horari del centre de salut o en dies festius. Seria així, com qualsevol persona que necessités atenció sanitària urgent no vital fora de l'horari ordinari del seu centre de salut podria ser atesa sense necessitat de traslladar-se fins al Grau de Gandia.

* L'edil ja ha sol·licitat la reunió per avançar en aquesta petició “que tant necessita el nostre municipi”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.