laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


La renovada fuente del Paseo Colón
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 09 de noviembre de 2021

L’ALUMNAT DEL TALLER D’OCUPACIÓ ET FORMEM ESPAIS EN VERD III REHABILITA LA FONT DEL PASSEIG COLÓN

 

• S’ha renovat el gressite antic, impermeabilitzat la font, creat un desaigüe i dissenyat dos escuts de l'Ajuntament en l’interior.
• Pròximament s'hi instal·larà un sistema d'il·luminació led per a donar-li més vitalitat durant la nit.
• L'alumnat de l'especialitat d'obra del taller d'ocupació Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna ha rehabilitat la font del passeig Colón.

Els treballs han consistit en l'eliminació del gressite antic deteriorat, la impermeabilització de la font per a arreglar les fugues, la creació d'un desaigüe, la col·locació del nou gressite i el disseny de dos escuts de l'Ajuntament amb la tècnica de trencadís.

- A més, pròximament s'hi instal·larà un sistema d'il·luminació led per a donar-li més vitalitat durant la nit.
- El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha donat l'enhorabona a l'alumnat i al professorat del taller pel magnífic treball fet per a posar en valor l'emblemàtica font del passeig Colón.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.