laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la toma de posesión
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 05 de noviembre de 2021

RAFA PRATS VAYÁ PREN POSSESSIÓ COM A INTENDENT DE LA POLICIA LOCAL DE TAVERNES

 

• Ha estat acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, el cos policial valler, el tinent de la Guàrdia Civil de Tavernes i la seua família i éssers estimats.

El saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes ha acollit l’acte oficial de la presa de possessió de Rafa Prats Vayá com a nou Intendent de la Policia Local de Tavernes de la Valldigna. En un dia tan especial, ha estat acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, membres de la corporació municipal, el cos policial valler, el tinent de la Guàrdia Civil de Tavernes i la seua família i éssers estimats.

També l’han volgut acompanyar l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora de Seguretat de l’Ajuntament d’Alzira, Sara Garés, i el cap de la Policia Local d’Alzira.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, li ha donat la benvinguda oficial a Rafa Prats i ha destacat d’ell que “des del primer dia que va arribar a Tavernes hem treballat junts per a millorar la seguretat ciutadana i dur endavant nous projectes amb l’objectiu de proporcionar seguretat i el millor servei possible a la ciutadania”.

El propi Rafa Prats ha agraït “el tracte rebut des del primer dia que vaig vindre a Tavernes. Estic molt satisfet per prendre possessió com a nou Intendent de la Policia Local de Tavernes i estic molt agraït per la vostra presència en un dia tan especial per a mi”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.