laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 03 de noviembre de 2021

EL CICLE COMCERTS DE LA TARDOR PORTARÀ A BELLREGUARD A TONI DE L’HOSTAL I MARCEL EL MARCIÀ

 

• Els recitals organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor tindran lloc el 13 i el 20 de novembre.

Bellreguard serà escenari de dos de les cites dels COMCerts de la Tardor que organitza el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, amb el suport de la Diputació de València. Toni de l’Hostal actuarà el proper 13 de novembre, i Marcel el Marcià ho farà el dia 20 d’aquest mateix mes.

El cicle inclou un seguit de concerts, més d'una vintena, a diferents pobles i ciutats valencians, amb desenes d'artistes que canten en valencià de tots els estils i respectant-ne, també, la paritat de gènere.

"Aquesta tanda de COMcerts té l’objectiu d’incrementar el coneixement i reconeixement popular de les nostres músiques alhora que impulsar el sector de la música tan perjudicat en aquesta pandèmia", explica el Col·lectiu Ovidi Montllor.

El primer dels concerts a Bellreguard, de Toni de l’Hostal, se celebrarà el dia 13 a les 20 hores a la Casa de la Cultura. La segona cita serà amb Marcel el Marcià el dia 20, des de les 12 hores a l’Espai Participa, dins dels actes programats amb motiu de la jornada de reivindicació dels drets dels infants. L’entrada serà lliure, fins a completar l’aforament, en els dos concerts.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.