laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la sesión plenaria
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 03 de noviembre de 2021

EL PLE ACCEPTA LA DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES PER A LA MILLORA DEL CEIP DIVINA AURORA I CEIP SANT MIQUEL DINS DEL PLA EDIFICANT

 

• La Conselleria d’Educació invertirà 7’6 milions d’euros en la millora, ampliació i adequació dels dos centres educatius.
• En el CEIP Divina Aurora s’habilitaran noves aules, una biblioteca i un gimnàs i s’executaran millores en l’accessibilitat.
• En el CEIP Sant Miquel es duran a terme millores en les aules, la instal·lació d’un ascensor, l’ampliació del menjador i del gimnàs i la millora de la tanca exterior.

El Ple de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va aprovar per unanimitat la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives proposada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la millora, ampliació i adequació del CEIP Divina Aurora i del CEIP Sant Miquel dins del pla Edificant.

Les actuacions, finançades per la Conselleria, ascendeixen a 3.057.709,49 euros euros en el cas del CEIP Divina Aurora, i a 4.544.810,33 euros en el CEIP Sant Miquel. Així, l’Ajuntament executarà millores en estos dos centres educatius vallers per valor de 7’6 milions d’euros.

Primerament, en el CEIP Divina Aurora s’executaran obres per a l’habilitació d’una sala polivalent d’usos múltiples, una aula d’informàtica, biblioteca, gimnàs, aules de suport d’Infantil i Pedagogia Terapèutica, a més de millores d’accessibilitat en l’entrada i la instal·lació d’un ascensor, entre altres.

En el CEIP Sant Miquel es duran a terme millores en les aules, la instal·lació d’un ascensor, l’ampliació del menjador i del gimnàs i la millora de la tanca exterior del col·legi, entre altres.

En total, l’Ajuntament ha acceptat la delegació de competències proposada per la Conselleria d’Educació per a la construcció del nou IES Jaume II el Just i la millora del CEIP Alfàndec, el CEIP Divina Aurora i el CEIP Sant Miquel, amb una inversió de vora 20 milions d’euros.

* Les pròximes delegacions de competències que acceptarà el Ple seran les de les actuacions de millora en el CEIP Magraner i l’IES la Valldigna.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.