laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión de la Comisión de Igualdad
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 02 de noviembre de 2021

L'AJUNTAMENT DE RÒTOVA CONSTITUEIX LA COMISSIÓ D'IGUALTAT

 

• Des de l'Ajuntament de Ròtova estem impulsant el Pla d'Igualtat Intern de l'Ajuntament.
• Aquest pla té la finalitat de fer la diagnosi de l'estat d'igualtat entre el personal de l'Ajuntament i promoure les accions per assolir una igualtat efectiva en la nostra entitat.

Aquest mes es va constituir l'òrgan encarregat de vetllar per l'acompliment d'aquest pla, la Comissió d'igualtat de l'Ajuntament, formada per personal treballador de l'entitat, amb veu i vot i els i les representants dels diferents grups polítics, així com personal de recolzament extern, que formen part d'aquesta comissió amb veu, però sense vot.

La regidora de Polítiques Inclusives i Igualtat de Ròtova, Isabel Pérez, ha explicat que “és un pas més cap a l'objectiu de la igualtat efectiva, aquesta vegada incidint en el propi Ajuntament i en el seu personal”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.