laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la presentación
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13 de octubre de 2021

GRAN ACOLLIDA A LA PRESENTACIÓ DEL CONTE "LA MÀGIA DE NOA SALVA EL JARDÍ" EN OLIVA

 

• L'Hort de la Bosca d'Oliva va acollir el passat divendres, 1 d’octubre, a les 18 hores l’acte de presentació del conte “La Màgia de Noa salva el jardí”. Aquest esdeveniment va servir també per a presentar l’associació al municipi d’Oliva, en el seu primer acte a la ciutat de la mà del regidor de Salut, Miguel Monzonís.

Segons els membres de l’associació, amb aquest llibre, i amb la seua narració i posada en escena, es pretén conscienciar els col·lectius més joves i als seus familiars sobre aquesta malaltia. A més, aquest acte serveix per a convidar a la gent a celebrar el XX aniversari de la creació de l’associació, que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, també té com a objectiu desestigmatitzar a les persones afectades per la malaltia i desmitificar que estiga relacionada només amb la gent gran i amb la tremolor.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.