laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la recepción
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 13 de octubre de 2021

L’AJUNTAMENT D'OLIVA REP L'ASSOCIACIÓ DE CÀNCER DE MAMA METASTÀTIC I MOSTRA EL SUPORT INSTITUCIONAL AL COL·LECTIU EL DIA DE LA CELEBRACIÓ INTERNACIONAL

 

• La vicealcaldessa de la ciutat, Ana Morell, i el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, han rebut un grup de representants d’aquesta associació al consistori municipal per a donar visibilitat a aquest tipus de càncer, que encara desconeix molta gent.

Maria José, Xelo, Alicia i Xelo són quatre dones que sofreixen directa, o indirectament, les conseqüències de viure i conviure amb un càncer com el de mama, amb l’afegit de ser metastàtic. Aquestes dones són membres de l’Associació de Càncer Metastàtic i van ser rebudes a la planta baixa de l’Ajuntament d’Oliva, per part de la vicealcaldessa, Ana Morell, i pel regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, el passat divendres, 8 d’octubre.

En aquest encontre, els representants polítics van traslladar el suport institucional que l’ajuntament dona a l’associació. A més, Morell va voler remarcar “la implicació que Oliva ha tingut sempre amb les campanyes de sensibilització de la ciutadania per tal de col·laborar en la investigació contra el càncer, perquè la nostra ciutat és una ciutat compromesa i solidària, i volem que el dia 13 d’octubre tinga una especial importància per a fer visible la seua causa de lluita i resiliència, que també és la nostra com a societat. Perquè totes les dones podem sofrir aquesta malaltia i necessitem més investigació per a millorar els tractaments i la seua eficàcia.”

Monzonís, per la seua banda, va “agrair la confiança de l'Associació amb l’Ajuntament d’Oliva per tal de treballar conjuntament en aquesta campanya de difusió i conscienciació, perquè sols treballant junts i juntes, podem explicar millor quines són les necessitats reals de les persones afectades i de les persones del seu entorn.”

Per part de les associades, han volgut remarcar “la importància que té el fet de conéixer el tipus de càncer perquè depén de la diagnosi, hi ha un tractament adaptat i personalitzat; però actualment existeixen línies molt delimitades d’investigació. A més, volem recordar que qualsevol persona pot ser soci i ajudar-nos a seguir lluitant.”

- Per a poder col·laborar i/o contactar amb l’associació podeu fer-ho a través de la pàgina web: https://www.cancermamametastasico.es/ (pàgina externa a aquest diari).

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.