laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Taller de cocina
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 11 de octubre de 2021

A TAULA’, A LA VIL·LA ROMANA DE LA SORT DE RÒTOVA

 

• Diumenge 17 d’octubre, a les 10.30h, la vil·la romana de la Sort de Ròtova acollirà un taller de cuina que du per nom ‘A taula amb els romans’.

Una antiga habitant de la vil·la romana tornarà al present per tal d’explicar als assistents quins eren els seus costums culinaris, quins àpats preparaven; amb quins ingredients i en quins moments del dia.

Com a suport, s’hi farà ús de rèpliques de vaixella romana i aliments parats a taula. En finalitzar, s’hi repartirà un xicotet obsequi en forma de full amb algunes receptes romanes que podem elaborar a casa.

El taller tindrà una durada aproximada de 30 minuts, i comptarà amb un aforament màxim de 15 persones, les quals s’hauran d’inscriure prèviament al correu; cultura@rotova.es o al tel. 678 621 592.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.