laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Primer número d’‘El Full de Ròtova’
Foto: AyuRòtova/2021
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 08 de octubre de 2021

L’AJUNTAMENT EDITA EL PRIMER NÚMERO D’‘EL FULL DE RÒTOVA’

 

• L’Ajuntament de Ròtova ha editat el primer número d’‘El Full de Ròtova’, un butlletí que recull informació municipal, com l’agenda d’activitats, telèfons d’interés, informació institucional i notícies sobre les actuacions que es duen a terme des del consistori.

Amb ‘El Full de Ròtova’, es pretén arribar, casa a casa, a totes les franges d’edat. “És un pas més en el treball de millorar la informació de l’Ajutament. Volem apropar-la tota la gent”, ha explicat Isabel Pérez, regidora de Comunicació.

- El 1r número correspon al mes d’octubre i les temàtiques s’organitzen al voltant de les diferents àrees del projecte de municipi en què treballa l’equip de govern.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.