laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 08 de octubre de 2021

EL ÚLTIMO KE ZIERRE ENCAPÇALA EL CARTELL DEL PRIMER SOTAIA ROCK

 

• Dos grups de la comarca com Askama i De la Nada completen aquesta primera edició que se celebra el 30 d’octubre.
• Bellreguard acull el proper 30 d’octubre el primer Sotaia Rock, una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura.

Amb el Sotaia Rock, Bellregurd obri encara més el ventall de la seua oferta cultural amb una nova proposta que té com a objectiu “donar suport i visibilitat a grups locals i comarcals”, segons explica el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner. En aquesta ocasió, actuaran les formacions Askama i De la Nada, en un cartell que està encapçalat per un grup ja consagrat, con els vila-realencs d’El Último Ke Zierre.

Askama, una formació de Bellreguard integrada per 9 músics que fa un rock en valencià potent i revindicatiu, tocarà a casa. Un rock igual de potent però amb patrons més clàssics fa De la Nada, una banda que reuneix a components de la comarca de la Safor.

El primer Sotaia Rock tindrà lloc al camp de terra de la Zona Esportiva de Bellreguard, a partir de les 19.30 hores del 30 d’octubre, i amb el compliment de totes les mesures Covid que estiguen vigents en eixe moment.

El preu de les entrades per al primer Sotaia Rock és de 12 euros, i es poden adquirir ja en la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard:
https://web.bellreguard.net/botiga/ (pàgina externa a aquest diari).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.