laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07 de octubre de 2021

L’AJUNTAMENT I EL MERCAT MUNICIPAL INICIEN LA CAMPANYA ‘SOC COM EL MEU MERCAT’

 

• Es repartiran més de 2.000 euros en descomptes entre els veïns i veïnes que facen les seues compres durant les pròximes setmanes.
• Cada setmana es sortejaran 25 guanyadors o guanyadores, que escolliran cadascú una de les 200 bosses amb descomptes.
• Esta campanya de promoció del Mercat Municipal s’impulsa gràcies al conveni extraordinari signat en el mes d’agost.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i el Mercat Municipal inicien la campanya de promoció ‘Soc com el meu mercat’, amb què es repartiran més de 2.000 euros en descomptes entre els veïns i veïnes que compren en les parades del Mercat Municipal.

Amb esta iniciativa de promoció del Mercat Municipal es repartiran diferents descomptes que es troben dins de les 200 bosses que hi ha penjades per tot el Mercat Municipal. Cada setmana es sortejaran 25 tiquets entre el total de les compres de la setmana, perquè els afortunats i afortunades puguen triar una bossa amb descomptes que hauran de gastar en els comerços adherits del mercat. Cada setmana es renovaran els tiquets de les compres per al sorteig.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “esta iniciativa pretén dinamitzar el Mercat Municipal i incentivar a la ciutadania perquè compre en el xicotet comerç. La qualitat del producte, la proximitat i el tracte proper són valors afegits per a comprar a Tavernes”.

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “actualment tenim en marxa dos campanyes de promoció del comerç local que ajudaran a la recuperació econòmica dels comerços de Tavernes i a enfortir el teixit comercial valler”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.