laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma del convenio
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 06 de octubre de 2021

L’AJUNTAMENT SIGNA UN CONVENI AMB LA FEDERACIÓ DE TRIATLÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA I L’ICAN TRIATHLON PER A FOMENTAR LA PRÀCTICA DEL TRIATLÓ

 

• Especialment amb activitats dirigides a l’alumnat escolar, i també accions per a afavorir la promoció esportiva i turística del municipi.
• La col·laboració s’iniciarà amb la celebració de l’ICAN Triathlon La Safor- La Ribera el pròxim dissabte 16 d’octubre, un triatló de llarga distància que transcorrerà pel terme municipal valler.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (TRICV) i l’ICAN Triathlon per a fomentar la pràctica del triatló en edat escolar i adulta, i també afavorir la promoció esportiva i turística del municipi mitjançant els esdeveniments organitzats per estes entitats.

Així, el conveni permet l’estreta col·laboració entre el consistori, la TRICV i l’ICAN Triathlon per a la promoció esportiva del triatló, amb activitats dirigides especialment a l’alumnat dels centres educatius a través del programa ‘Esport a l’Escola’ que desenvolupa la Conselleria d’Educació junt a les federacions esportives, la promoció turística de Tavernes lligada als esdeveniments esportius i la integració de persones amb diversitat funcional.

La col·laboració s’iniciarà amb la celebració de l’ICAN Triathlon La Safor – La Ribera el pròxim dissabte 16 d’octubre, un triatló de llarga distància que transcorrerà pel terme municipal valler (concretament pel camí Real), en què algunes de les activitats de promoció de la prova tindran lloc a Tavernes.

A la signatura del conveni en l’ajuntament han assistit l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, la presidenta de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Vanessa Huesa, i Carlos Díaz, com a representant de l’ICAN Triathlon.

Sergi González destaca que “esta col·laboració és molt positiva perquè ens ajudarà a promoure l’activitat esportiva entre la població i els valors de superació i sacrifici que destaquen en el triatló”. Per la seua part, la regidora d’Esports, Lara Romero, assenyala que “unim esforços per a incrementar la promoció esportiva i turística de Tavernes, i continuem apostant pels esdeveniments esportius de renom”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.