laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 29 de septiembre de 2021

RÒTOVA COMMEMORA EL 9 D’OCTUBRE, A LA RECERCA DE L’EMPREMTA DE JAUME I

 

• Les persones més majors del poble seran reconegudes amb una “mocadorà”, que també es promociona en els forns locals.
• Per altra banda, el 9 d’octubre els carrers del municipi s’ompliran de música amb un passacarrer de dolçaina i tabal que començarà a les 09.30h.

L’Ajuntament de Ròtova ha organitzat una sèrie d’activitats per commemorar el 9 d’Octubre. Ròtova tornarà a realitzar un reconeixement a la gent gran del poble amb la tradicional “mocadorà”. Així, les 25 persones més majors del poble rebran aquest dolç típic d’aquestes dates.

- A més, des de l’Ajuntament han volgut animar a la gent del poble a adquirir este dolç tradicional en el comerç local, en el dia dels Enamorats Valencians. Tant l’Obrador de Salva com el Forn de Paco n’elaboraran.

Finalment, el consistori ha organitzat una excursió al castell de Dénia, amb visita guiada, a la recerca de les empremtes del temps de Jaume I. L’eixida es realitzarà des de la Nau Polivalent a les 10.30h. Després de la visita, la gent participant podrà gaudir de la conferència a l’aire lliure «Dénia i l’aplicació dels furs. Privilegis de Dénia», amb l’arqueòleg del Museu Arqueològic de Dénia Josep A. Gisbert com ponent. Aquesta activitat, també inclosa en les jornades “Descobrir els furs”, està limitada a 35 places. Podeu reservar i obtenir-ne més informació a través del telèfon 678 62 15 92 i el correu electrònic cultura@rotova.es.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.