laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 28 de septiembre de 2021

BELLREGUARD ACULL L’ESTRENA A LA SAFOR DE L’ADAPTACIÓ TEATRAL DEL JOC ‘LA FALLERA CALAVERA’

 

• La Fallera Calavera puja als escenaris i Bellreguard acollirà l’estrena pel que fa a les comarques de València.
• Serà el proper 6 de novembre, a partir de les 20 hores, a la Casa de Cultura, només un dia després de l’estrena absoluta que tindrà lloc a Onda (Castelló).

Després d’haver venut més de 60.000 unitats com a joc bàsic i haver ampliat el seu univers amb dos expansions i una novel·la homònima, la Fallera Calavera, la zombi valenciana més cèlebre, tocarà un altre àmbit de la cultura. Es tracta d’una obra de teatre amb moments musicals que respecta l’esperit i to original del joc, amb estètica gòtica, humor molt valencià i constants referències a les festes i el folklore autòcton.

L’obra oferirà funcions en diversos municipis al llarg dels pròxims mesos. La companyia Floc Teatre és l’encarregada de la representació, un projecte escrit i dirigit pel dramaturg Eduard Costa amb la col·laboració d’Enric Aguilar, autor del joc de cartes, que també està previst que hi acudisca a la presentació de l’obra a Bellreguard. En el repartiment es comptarà amb Pau Blanco, Míryam Garcés, Mila Fernández, Jano de Miguel i Amadeo Llach.

* Les entrades, al preu de 5 euros, per a assistir a la representació de ‘La Fallera Calavera’ a Bellreguard es poden adquirir ja en la botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard:
https://web.bellreguard.net/botiga/ (pàgina externa a aquest diari).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.