laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10 de septiembre de 2021

TAVERNES CELEBRA EL PRIMER CAP DE SETMANA DE LES FESTES MAJORS DEL 2021

 

• L’Ajuntament ha programat activitats culturals per a tota la família.
• Els actes segueixen un control d’aforament i serà obligatori fer ús de la mascareta per a previndre possibles contagis de la COVID-19.

Tavernes de la Valldigna inicia el primer cap de setmana de les Festes Majors del 2021 amb una sèrie d’activitats organitzades per la Regidoria de Cultura i Festes per a gaudir de la setmana festiva amb prudència i seguretat.

Les activitats donaran inici este divendres 10 amb el Festival de Ball en la plaça Major a càrrec de l’Acadèmia Feel Dance, un acte presentat pel carismàtic Iván Sánchez (20 hores). Per al dissabte 11 i diumenge 12 hi ha programades activitats per a tota la família, amb contacontes i tallers infantils al voltant del llibre ‘La Pedra de les emocions’ i l’espectacle ‘La Factoria dels Sons’ per als més menuts i menudes. D’altra banda, també es durà a terme el Festival de Balls Populars (dissabte 11, 22.30 hores), amb l’actuació del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, la cursa d’escoles de ciclisme en la platja de Tavernes (diumenge 12, 10 hores), i el Festival de Corals (diumenge 12, 20 hores) amb la participació de la Coral Marinyén, el Cor de Cambra Quinze de Març i la Coral de l’Escola d’Adults Bolomor.

El mateix dissabte 11 de setembre es farà el trasllat del santíssim Crist de la Sang a les 12 hores, amb un recorregut que s’iniciarà en el carrer Dolors, passant pel Calvari, la travessia de Sant Antoni, i els carrers Roser, Sant Roc, Barranc, Sant Agustí i Trinitat, fins arribar a la plaça de l'Església (en la processó tan sols poden participar els sacerdots i els portadors de la carrossa). Durant el matí, es faran tocs manuals de campanes en honor al santíssim Crist de la Sang.

D’altra banda, el dimarts 14, se celebrarà la missa solemne en honor a la Divina Aurora a partir de les 19.30 hores i la processó del Crist i la Divina Aurora (20.30 hores) pels carrers de l’Església, Empedrat, Major, Carnisseria, Metge Grau, Carme, Verge de Sales, Sant Agustí, Trinitat i, de nou, la plaça de l'Església.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.