laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Programa coeducativo de Violencia de Género
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 30 de agosto de 2021

TAVERNES REP UNA SUBVENCIÓ PER A DESENVOLUPAR PROGRAMES COEDUCATIUS DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• L’Ajuntament ha sigut beneficiari d’una ajuda de 3.500 euros de la Diputació de València com a membre de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere.
• Es durà a terme un programa de coeducació i prevenció de la violència de gènere per a la comunitat educativa, el teixit associatiu, la Policia Local i els treballadors municipals.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, com a membre de la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere, ha sigut beneficiari d’una subvenció de 3.500,40 euros de la Diputació de València per a continuar amb la realització de projectes coeducatius en matèria de violència de gènere en centres educatius, formació especialitzada al funcionariat i els cossos de seguretat locals, així com per a desenvolupar campanyes de conscienciació i sensibilització per a eradicar les desigualtats i el masclisme en el municipi.

Amb esta ajuda, la Regidoria d’Igualtat durà a terme un programa de coeducació i prevenció de la violència de gènere per a la comunitat educativa, el teixit associatiu, la Policia Local i els treballadors municipals.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha manifestat que “continuem treballant en la línia d’incrementar la coeducació i la conscienciació en la població més jove per a aturar les desigualtats i les violències de gènere. El recolzament de les institucions supramunicipals és necessari per a facilitar la nostra tasca”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.