laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Trabajos de limpieza de acequias
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 27 de agosto de 2021

LA NETEJA DE LES SÉQUIES D'OLIVA CONTINUA A BON RITME

 

• Membres de l'equip de govern d'Oliva fan el seguiment del treball que s'està realitzant a les sèquies del municipi per part dels treballadors dels programes d’ocupació.

Una delegació del govern d’Oliva encapçalada per l’Alcaldessa en funcions, Ana Morell, a la que han acompanyat la regidora de Medi Ambient, Maria Josep Llorens i el regidor d'Ocupació, Kino Calafat, han visitat als treballadors que formen les brigades de neteja de les séquies d’Oliva.

Tal i com està previst en el pla general de neteja de les séquies i rius d’Oliva que coordinen els equips de Medi Ambient i d’Ocupació, tots i cadascun dels punts habituals de tala de canyes i de neteja de les séquies té equips de treballadors fent també es tasques de condicionament i de recollida de plàstics.

FINS EL MOMENT JA S'HA REALITZAT LA NETEJA DE:

· Vall de Burguera - Mangueta de les canyaes.
· Mangueta de les Marjaletes - Lateral carretera platja.
· La Mitjana - Manegueta de la Genovesa.
· Laterals de l'autovia junt al barranquet - Clot de la Torre.
· Dunes del Sector 5 fins a la posta de la Creu Roja - Pont de Bolo (darrere del Club de Tenis).
· Rotonda d’entrada a l'autovia.

I ACTUALMENT S’ESTÀ ACTUANT EN:

· La Vall de les fonts - Manegueta entrada Camí Burguera.
· Riu Alfadalí - Barranc Tossal.

En les properes setmanes està prevista la neteja i l’actuació global en les zones de la Vall de la Ratlla i Terranova que han estat aplaçades, pel trànsit de vehícles, fins a setembre.

L’Alcaldessa en funcions, Ana Morell, ha destacat que “s’està fent un gran treball per part de totes les persones implicades en aquestes tasques de neteja que són exigents físicament i més amb les condicions de calor que estem vivint aquest estiu a la ciutat d’Oliva” i ha volgut llevar ferro a les publicacions en xarxes socials de membres de l’oposició que acusen de deixadesa per part dels efectius i dels operaris que treballen a les séquies.

Per la seva part, l’edil de Medi Ambient, Maria Josep Llorens, ha volgut posar en valor “el treball de coordinació dels diferents equips i l'eficàcia amb que tots estan realitzant les seves tasques, seguint els criteris mediambientals i no deixant-se portar per altres alarmes llançades per part d’alguns polítics de l’oposició que sembla que no han visitat mai alguns punts de la ciutat, més que per a fer la foto, pecant d’oportunisme i no entenent com funciona la natura i els seus temps”.

Pel que fa a l'ocupació, Kino Calafat ha destacat que “la coordinació per part del responsable dels equips està sent satisfactoria i seguirem recolzant el seu treball ajudant i estaguent al costat dels treballadors per garantir que els resultats de la seva feina continue sent, com fins ara, segons el previst en el pla d’execució de la neteja de les sèquies i rius de la nostra ciutat”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.