laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Tavernes ja compta amb un Punt Labora mòbil
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 26 de agosto de 2021

TAVERNES JA DISPOSA D’UN PUNT LABORA EN EL BRAÇ TREBALLADOR

 

• El caixer mòbil permet fer gestions i tràmits relacionats amb la cerca d’ocupació sense necessitat que la població vallera es desplace a un centre Labora.
• Es pot sol·licitar cita prèvia, renovar la demanda d’ocupació, inscriure’s com a demandant d’ocupació, consultar ofertes de treball, inscriure’s en tallers d’ocupació i ofertes laborals o imprimir certificats.

Tavernes de la Valldigna ja compta amb un Punt Labora mòbil en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador (carrer del Calvari, 87), el qual permet fer gestions i tràmits relacionats amb la cerca d’ocupació sense necessitat que la població vallera es desplace al centre Labora de Sueca.

De forma senzilla, els veïnes i veïnes poden, per exemple, sol·licitar cita prèvia, renovar la demanda d’ocupació, inscriure’s com a demandant d’ocupació, consultar ofertes de treball, actualitzar el currículum, inscriure’s en tallers d’ocupació i ofertes laborals, imprimir certificats o buscar cursos de formació.

El departament de Foment Local oferirà assessorament a aquelles persones que desconeguen el seu funcionament o tinguen dificultats per a utilitzar-lo (en el següent enllaç trobareu informació sobre com funcionen: https://labora.gva.es/va/ciutadania/autoservef/comencar-a-utilitzar-autoservef-es-facil (pàgina externa a aquest diari)). A més, el caixer és adaptable per a facilitar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

- La instal·lació del Punt Labora s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i el Servei Valencià d’Ocupació Labora.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha destacat que “disposar d’un Punt Labora a Tavernes facilita i agilitza les gestions dels nostres veïns i veïnes, evitant així que s’hagen de desplaçar a Sueca i millorant l’eficàcia en la gestió local de la prestació de serveis relacionats amb l’assessorament i la demanda d’ocupació”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.