laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 24 de agosto de 2021

L’ÀREA DE JOVENTUT D’OLIVA CONTINUA AMB LA SEVA PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS A LA MAR

 

• Dilluns van poder gaudir menuts i grans que els acompanyaven, de la sessió d’expressió rítmica.
• Aquesta setmana tindran lloc les activitats de “la Fallera Calavera” o “a ritme de Prehistoria”.
• Dilluns i dimecres 30 i 31 d'agost tindran lloc les Olimpiades Boges.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Anna Mena, segueix amb la programació que va reprendre la setmana passada per a la gent de 12 a 16 anys. Aquest passat dilluns va tindre lloc la sessió d'expressió rítmica, moviment, percussió reciclada i percussió corporal a la platja de la Mitja Galta, amb Cento Carbó i Coop ideari. L’èxit de participació va fer pensar en una segona edició d’aquesta activitat en el futur.

Per a demà, dimecres, 25 d’agost, el Casal Jove organitza el I Torneig de Fallera Calavera a les 19.00h a l’Av. Mediterrània de la Platja d'Oliva. El premi per al guanyador o guanyadora serà el joc “Fallera Calavera”.

Divendres, 27 d’agost tindrà lloc el taller “A ritme de Prehistòria”, on es coneixerà quins eren els ritmes musicals i de moviment a mode de ball dels nostres avantpassats. L’activitat és per a majors de 8 anys i l’horari és de 10:30h a 12:30h.

Per acabar el mes, tindran lloc les “Olimpiades Boges”, els dies 30 i 31 d’agost. Unes activitats per a majors de 7 anys que fomenten el treball en equip, la participació i la cooperació i el coneixement de l’entorn natural. L’horari és de 10:30 a 12:30 en la Platja de la Mitja Galta.

Des del Casal Jove informen que encara hi ha places per inscriure's. La regidora de Joventut, Anna Mena, ha volgut animar als i les més joves a “participar en aquestes activitats que hem treballat des del departament de Joventut i que volem que fomenten el treball en equip, l’esport, l’empatia i les ganes de passar-ho bé amb respecte així com amb valors educatius i bons modals.

- Cal recordar que per a gaudir d’aquestes activitats l'ús de la mascareta és obligatori i sempre s’han de respectar les mesures de seguretat pertinents que tothom coneix.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.