laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Impermeabilización y reparación de techos
Foto: AyuTavernes/2021
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 19 de agosto de 2021

L’AJUNTAMENT IMPERMEABILITZA LA COBERTA DEL CEIP MAGRANER I REPARA LA TEULADA DEL CEIP ALFÀNDEC

 

• Amb la impermeabilització del sostre i la substitució de les teules trencades, s’evitaran possibles filtracions d’aigua de la pluja i es solucionaran els problemes d’humitat.
• El consistori valler ha fet una inversió total de vora 30.000 euros per a escometre les dos actuacions.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna està aprofitant el període de vacances estival per a millorar i enllestir els centres educatius del municipi abans de l’inici del nou curs escolar. Esta setmana han finalitzat els treballs d’impermeabilització del sostre del CEIP Magraner i la reparació de la teulada de l’aulari d’Infantil del CEIP Alfàndec.

La impermeabilització de la coberta del CEIP Magraner amb làmina asfàltica autoprotegida evitarà la filtració d’aigua de la pluja i solucionarà els problemes d’humitat. En el cas de l’actuació en el CEIP Alfàndec, la reparació de les teules trencades i enfonsades pel pas del temps i les inclemències meteorològiques també impedirà filtracions d’aigua i humitats. A més, s’han retirat les teules cantoneres de les parets laterals de l’edifici per a evitar possibles despreniments i garantir la seguretat d’alumnat i professorat.

El consistori valler ha fet una inversió total de vora 30.000 euros per a escometre les dos actuacions. En concret, la reparació de la teulada del CEIP Alfàndec, s’ha cobert al 50% amb les ajudes rebudes per l’Estat per a reparar els danys del temporal Glòria.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.