laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 07 de abril de 2021

LA VICEALCALDESSA D’OLIVA, ANA MORELL I EL REGIDOR DE PLANEJAMENT URBANÍSTIC, MIGUEL MONZONÍS ES REUNIEIX AMB LA DIRECTORA GENERAL DE COSTES, MARIA LUISA MARTÍNEZ, PER CONÈIXER QUINES SERAN LES NOVES INVERSIONS EN ZONES VERDES A LA COSTA QUE HI HAURÀ A LA CIUTAT

 

• Aquest matí la Vicealcaldessa i Regidora d’Hisenda i Patrimoni d’Oliva, Ana Morell, s’ha reunit a València amb la Directora General d'Aeroports, Ports i Costes, María Luisa Martínez Mora. A la reunió també ha assistit el company i regidor de Planejament Urbanístic de l’Ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís.

Els representants polítics d’Oliva s’han traslladat a la capital del Túria per tal de conèixer de primera mà el Pla d'Actuació i inversions que la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana va a iniciar en poques setmanes per millorar les zones verdes del litoral de la ciutat saforenca.

A la reunió de treball mantinguda a la seu de la Conselleria, s’han tractat les inquietuds dels veïns i veïnes de la ciutat i s’han proposat algunes idees que l’equip de govern local ha treballat amb representants veïnals, associacions i tècnics municipals.

Després de la seva consideració per part de Martínez Mora, com “a molt positives per a les platges d’oliva i el seu entorn natural i amb la finalitat de posar en valor tota la riquesa mediambiental que tenim en la zona sud de la Safor”, les aportacions al Pla de Millora que li han fet arribar Morell i Monzonís seran avaluades per incloure-les com a part de les actuacions.

A més, en aquest encontre també s’ha tractat una de les majors preocupacions del veïnat de la mar i dels i les turistes que visiten la platja d’Oliva: la presència de la posidònia. Segons Morell “hem demanat a Costes que es faça un pla i un estudi mediambiental per tal de saber les causes per les quals ens arriba una quantitat de posidònia molt elevada en comparació amb dècades anteriors. També volem que siga sostenible al 100% l’ús i en cas de poder, reutilitzar-la de la millor manera possible”.

Per la seva banda, Monzonís ha remarcat la importància d’aquests encontres entre administracions públiques perquè “és vital per a la nostra ciutat, aquest tipus de reunions de treball. Hem de seguir invertint conjuntament amb les diferents institucions autonòmiques i estatals per fer d'Oliva la ciutat que volem per al present i per al futur”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.