laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 31 de marzo de 2021

XERACO PAGARÀ LA QUANTITAT MÍNIMA DEL CÀNON DE LA CHX DESPRÉS DE FER ELS DEURES AMB EL PLA ANUAL DE REDUCCIÓ DE LA CONTAMINACIÓ

 

• L'ajuntament de Xeraco pagarà finalment 9.500 euros com a quantitat mínima del cànon a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer després de fer els deures aquest últim any a través del Pla Anual de reducció de la contaminació.

Una quantitat que suposa un estalvi del voltant 40.000 euros, xifra que ha estat possible gràcies al desenvolupament d'aquest pla a través del que s'ha desenvolupat tot un seguit d'analítiques i controls que han donat els seus fruits.

Per primera vegada al municipi de Xeraco es pagarà 9.500 euros. Cal recordar que es tracta d'un cànon variable i que atén el compliment o no del consistori pel que fa a concentracions de plaguicides, pagant una quantitat màxima de 50.000 euros. L'Ajuntament porta assumint el pagament d'aquests 50.000 euros, quantitat màxima, durant molts anys; i és ara quan a causa del compromís de l'executiu local ha estat possible.

L'alcalde, Avelino Mascarell, ha destacat "el gran treball del Departament de Serveis Urbans i Medi Ambient que ha permès que hui paguem la quantitat mínima del cànon a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer gràcies a la nostra inversió en sostenibilitat i medi ambient. Continuarem treballant en aquesta línia per mantindre aquests nivells baixos de contaminació en el nostre territori i així garantir aquest pagament mínim".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.