laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: MACMA/2021
Fuente: Mancomunitat Cultural de la Marina Alta
Valencia 30
de marzo de 2021

LA MACMA CONTINUA TREBALLANT PER CONFIGURAR-SE COM UN CENTRE RECONEGUT AMB EXPERIÈNCIA EN FORMACIÓ DE JOVES DE LA COMARCA

 

• La mancomunitat signa un nou conveni amb l’IES Maria Ibars de Dénia per acollir alumnat del grau de turisme per a la realització de pràctiques formatives de final de grau.

Aquest dimarts 30 de març, el president de la Mancomunitat de la Marina Alta, José Ramiro Pastor i la seua tècnica de cultura i patrimoni, han mantés la reunió amb el tutor de les pràctiques formatives i professor del Grau Superior de Turisme, Jaume Ginestar, i Silvana Cuello López, l’alumna que encetarà la seua formació de pràctiques el proper 3 de maig.

La reunió de coordinació ha servit, alhora, per signar el conveni marc de pràctiques al que a partir d’aquest curs podran acollir-se els alumnes d’aquest centre educatiu. El conveni s’iniciarà amb l’acolliment de l’estudiant en pràctiques des de maig fins juny. En aquest cas l’estudiant formarà part de l’equip de treball de l’àrea de cultura que s’encarregarà de posar en marxa un projecte bianual de posada en valor del patrimoni cultural comarcal a través de les seues rutes. Durant la preparació i configuració del projecte, una de les línies de treball serà la realització d’un perfil wikiloc comarcal, de totes les sendes de muntanya homologades de la Marina Alta en la que Silvana formarà part i ajudarà en la seua creació.

Jose Ramiro Pastor, president de la Mancomunitat, ha destacat la importància de crear sinèrgies des de la Mancomunitat amb els centres educatius per a que la MACMA es convertisca en un centre de formació emprenedor i vertebrador del talent jove de la Marina Alta.

Per la seua banda Jaume Ginestar, coordinador de les pràctiques formatives, valora molt positivament el projecte en el que l’alumna formarà part, perquè li permetrà conèixer el territori i la comarca, ajudant a formar a la futura alumna alhora d’adquirir un bagatge cultural i poder oferir al visitant el coneixement de la Marina Alta i del seu potencial patrimonial.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.