laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la visita a las obras
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 30 de marzo de 2021

EL CEIP HORT DE PALAU D’OLIVA COMENÇA LES OBRES DEL SEU PLA EDIFICANT QUE PREVEU UNA ZONA D’OMBRES I UNA REMODELACIÓ EN LA ZONA DE JOCS

 

• Les obres que han començat aquest passat 17 de març aprofitant els dies festius escolars per Falles han agafat molt bon ritme en l’execució dels primers passos per a instal·lar la zona de pèrgoles i canvis en el paviment del pati i zona de jocs amb gespa.

La vicealcaldessa d’Oliva i Regidora d’Hisenda, Ana Morell i la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens, han visitat aquest divendres les obres del Col·legi Hort de Palau, per tal de fer un seguiment i poder comprovar de primera mà, amb l’acompanyament del responsable de l’empresa adjudicataria de l’obra NAVECON Y CONTRATAS S.L.U. i l’operari encarregat, que l’actuació està seguint els passos previstos en el projecte d’execució.

Les dos edils han pogut comprovar que ja s’ha iniciat el procés per a instal·lar els supports de la pèrgola que cobrirà una de les zones de joc on els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una ampla zona d’ombres. Aquesta mateixa zona, serà remodelada i viurà una sèrie de canvis en el paviment i en la gespa que actualment cobreixen el pati d’aquesta eixida dels edificis i aularis.

La responsable municipal d’Hisenda ha valorat molt positivament la forma en què es treballa al centre educatiu i ha posat en valor que “estan complint-se escrupulosament les mesures de seguretat i això sempre és una garantia per a tota la comunitat educativa del centre. L’AMPA i l’equip docent, així com l'alumnat poden estar tranquils per les obres”, ha manifestat Ana Morell.

També està prevista la col·locació d’unes baranes de seguretat per a les finestres i una actuació per tal d’eliminar les filtracions d’aigua en els ventanals de tots els edificis del centre educatiu. Segons Llorens, “treballarem amb l’empresa per corregir aquelles deficiències que tinga el centre en matèria d’eficiència energètica, com ara la filtració d’aigua quan hi ha pluges abundants”.

Aquestes obres i actuacions es basen en el projecte de licitació i tenen un pressupost de 87.000 euros i un temps d’execució de un mes i mig. Per tant està previst que aquestes obres finalitzen la primera setmana del proper mes de maig. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.