laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 29 de marzo de 2021

TAVERNES OBRIRÀ UNA SEGONA CONVOCATÒRIA DE LES AJUDES PARÈNTESI PER A AMPLIAR ELS BENEFICIARIS

 

• Se’n podran beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, moda, tèxtil, calçat, mobles, il·luminació, etc. Una vegada es resolga la primera convocatòria, es publicaran les bases i el termini de presentació de sol·licituds.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna prepara ja una segona convocatòria de les ajudes Parèntesi per a ampliar els sectors beneficiaris d’esta línia d’ajudes emmarcada en el Pla Resistir, a la qual s’han destinat un total de 400.982 euros en la primera convocatòria.

Una vegada es resolguen les sol·licituds presentades en la primera convocatòria, el consistori publicarà les bases i el termini de presentació de sol·licituds perquè sol·liciten les ajudes els autònoms i pimes de Tavernes, el CNAE-2009 dels quals estiga inclòs en l’ampliació.

Per exemple, esta segona convocatòria anirà destinada a perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha recordat que “en la primera convocatòria, les ajudes Parèntesi estaven destinades als sectors establerts per la Generalitat Valenciana. En la segona, l’Ajuntament ampliarà els beneficiaris perquè la resta d’autònoms i empreses valleres greument afectats per la pandèmia puguen accedir també a estes ajudes”.

Les ajudes Parèntesi cobreixen les despeses d’activitat de treballadors autònoms i de microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Cal recordar que el termini de presentació de sol·licituds de la primera convocatòria estarà obert fins al 13 d’abril. Així, l’oficina d’atenció especialitzada del Departament de Foment Local també continua activa per a resoldre dubtes i oferir més informació respecte a la línia d’ajudes Parèntesi, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) i el correu: ajudesparentesis@tavernes.org.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.