laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Mancomunitat Cultural i la Xarxa Jove de la Marina Alta
Valencia 29
de marzo de 2021

ARRIBA ABRIL I DE NOU LA NOSTRA GUIA ACABADETA DE TRAURE DEL FORN

 

• Amb una Pasqua, que si més no, ja és un poc millor que la que vàrem tindre l'any passat, enguany els forns artesans de tota la comarca estan oberts, esperant per a que encomanem les mones, amb un ou, amb dos o sense.

En totes les seues variants! Recordeu acompanyar-la amb una bona salsitxeta de pasqua de les nostres carnisseries, i tot ben presentat al seu cabasset, com mana per aquestes festes la tradició, perquè els bons costums no es poden perdre i ací a la comarca, les nostres tradicions estan ben vives! Que passeu bona i millor Pasqua 2021!

* LA GUIA MACMA - ABRIL 2021 - Descarrega-la ACÍ... (página externa a este diario).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.