laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 25 de marzo de 2021

TAVERNES PRESENTA ELS ESPECTACLES SAVE THE TEMAZO REMIX I BACK TO LYRICS

 

• La plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes acull el dissabte 27 de març, Dia Mundial del Teatre, l’espectacle de circ, humor i música ‘Save the Temazo Remix’ del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C.
• El diumenge 28 es celebra el segon concert del IV Festival Internacional Tavernes en Cambra a càrrec del quintet Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu.
• L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna presenta la programació cultural del cap de setmana del 27 i 28 de març amb els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.

El dissabte 27 de març, per a celebrar el Dia Mundial del Teatre, tindrà lloc a les 18.00 hores en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes l’espectacle a l’aire lliure Save the Temazo Remix del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Es tracta d’un espectacle familiar de circ, humor i la millor música interpretada a 10 metres d’altura per grans artistes d’arreu del món, que presenten les seues peces a través d’un xou ple de tècnica, música i risc, guiat pel carismàtic Eddy Eighty.

L’espectacle serà totalment gratuït, amb la possibilitat de fer una donació a l’associació Payasospital, que ajuda els infants i adolescents hospitalitzats a fer més agradable l’estada en l’hospital. Per a reservar l’entrada cal emplenar el formulari següent de forma individual: http://ow.ly/Pmb230rC2p8. (página externa a este diario)

D’altra banda, el diumenge 28 de març, a les 18.30 hores, es celebra el concert de cambra Back to Lyrics, emmarcat en el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra i interpretat pel quintet de metall Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu. En el concert es reviuran els millors moments de l’òpera clàssica i la sarsuela amb la interpretació de creacions de compositors com Puccini, Verdi, Donizetti, Chueca, Sorozábal o Chapí.

L’entrada també serà gratuïta i, en este cas, les donacions aniran destinades a l’Associació Animalista de Tavernes. Es pot reservar l’entrada individualment en el següent enllaç: http://ow.ly/4gdr30rC2xI.

Durant els espectacles serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar només el lloc assignat i respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.