laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23 de marzo de 2021

L’AJUNTAMENT OBTÉ UNA SUBVENCIÓ DE 165.340 EUROS PER A MILLORAR EL POLÍGON INDUSTRIAL EL PLA

 

• El consistori completa amb fons propis la inversió total de 200.000 euros per a la modernització d’esta àrea industrial de 118.000 m2.
• Les actuacions contemplen el canvi de l’enllumenat públic, la millora de l’accessibilitat, la mobilitat, la senyalització, l’aspecte visual i el sistema contra incendis.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha sigut beneficiari d’una subvenció de 165.340 euros dins de la convocatòria d’ajudes que impulsa l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de millorar i modernitzar les àrees industrials dels municipis valencians.

Concretament, a Tavernes l’ajuda va destinada a revitalitzar i condicionar els 118.000 m2 que formen el polígon industrial El Pla, i el consistori aportarà 34.660 euros de fons propis per a completar la inversió total de 200.000 euros en la modernització del polígon.

Estes millores contemplen el canvi complet de l’enllumenat públic per a incrementar l’eficiència energètica i el rendiment lumínic, substituint les lluminàries antigues per nous fanals amb tecnologia LED, així com la millora de l’accessibilitat i la mobilitat amb l’ampliació dels vials i de la zona d’aparcament, la implantació d’hidrants contra incendis i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical. Per últim, la inversió servirà per a millorar l’aspecte visual del polígon, tant de l’entorn vegetal com de les mateixes indústries del polígon.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “l’Ajuntament té el ferm compromís de seguir potenciant la indústria de Tavernes amb la millora dels serveis i les dotacions de les àrees industrials, per facilitar també l’arribada de noves empreses. Esta inversió suposa una modernització molt necessària en el polígon El Pla”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.