laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Ròtova
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 22 de marzo de 2021

RÒTOVA APROVA UN PRESSUPOST DE 2021 CENTRAT EN NOVES INVERSIONS, FER FRONT A LA PANDÈMIA I AMPLIAR LA PARTICIPACIÓ

 

• El pressupost de 2021 presenta novetats en inversions valorades en més de 200.000€, per fer front a la situació de pandèmia i en una major possibilitat de participació.
• La votació del pressupost anava lligada a una moció de confiança.

El ple de l’Ajuntament de Ròtova va aprovar el pressupost de 2021, que anava lligat a la moció de confiança presentada pel govern, amb tres vots a favor i 4 abstencions. Les principials novetats consisteixen en:

Per primera vegada en molts anys, presentem un pressupost amb un capítol d’inversions valorades en més de 200.000€, per donar cabuda a les últimes subvencions: 30.000€ per a plaques solars; 20.000€ per al control de l’enllumenat; 89.000€ per a evitar pèrdues en la xarxa d’aigua potable… També, per a projectes necessaris com el Pla de Mobilitat Sostenible i el Pla Local de Residus.

Els pressupostos compten amb un capítol ampliat per a subvencions a associacions per dinamitzar el municipi, amb 42.000€, a banda de les diferents àrees per a treballar colze a colze amb elles.

- Pressupostos participatius: per primera vegada, les veïnes i veïns puguen decidir on van destinades actuacions en el poble.
- Programa d’ocupació local per complementar subvencions i fomentar contractacions públiques.
- Previsió de fons propis per adherir-se al programa Resisteix, d’ajuda als autònoms i empreses xicotetes, que ascendirà, en total, a 38.655€.
- Per a fer més activitats per a la gent gran i cobrir vacunes no subvencionades per als xiquets menuts.
- El ple de l’Ajuntament de Ròtova va aprovar la moció de confiança lligada al pressupost amb tres vots a favor i quatre abstencions.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.