laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 18 de marzo de 2021

TAVERNES INTENSIFICA LA VIGILÀNCIA PER A GARANTIR EL COMPLIMENT DE LA NORMATIVA SANITÀRIA

 

• S’incrementa la presència i el control policial davant les festivitats de Falles i Pasqua, per tal de vetlar pel compliment de les mesures vigents contra la COVID-19 i garantir la seguretat de la població.
• La Policia Local ha interposat en la primera quinzena de març vora 70 sancions per incompliment de les mesures sanitàries i ha desmantellat 3 festes il·legals.

Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa un dispositiu especial de vigilància per a les festivitats de Falles i Pasqua, en el qual s’intensificaran els controls de la Policia Local i la Guàrdia Civil, i augmentarà la presència policial al municipi amb l’objectiu de vetlar pel compliment de totes les mesures vigents contra la COVID-19 i garantir la seguretat de la ciutadania durant les pròximes setmanes. El dispositiu establert segueix les directrius marcades per la Delegació del Govern als ajuntaments i cossos i forces de seguretat per tal de controlar el compliment de les mesures durant els dies festius.

El reforç en la vigilància permetrà garantir el compliment de la restricció de la mobilitat nocturna (a partir de les 22 hores), el correcte ús de la mascareta i el manteniment de la distància mínima en espais públics, el compliment de les normes vigents en el sector de l’hostaleria i restauració, així com evitar encontres privats entre persones no convivents o festes il·legals i intensificar els controls d’alcohol i drogues.

* Cal recordar que la Generalitat Valenciana ha decretat el tancament perimetral del territori valencià fins al 12 d’abril, per tant, no es pot entrar ni eixir d’ell sense causa justificada.
* Per a evitar un repunt de contagis al nostre municipi és imprescindible seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i evitar els encontres sociofamiliars.

SANCIONS EN LA PRIMERA QUINZENA DE MARÇ

La Policia Local de Tavernes ha interposat vora 70 sancions per incompliment de les mesures sanitàries en els primers 15 dies del mes de març. En concret, les sancions han sigut per l’incorrecte ús de la mascareta (40), per incompliment de la restricció de la mobilitat nocturna (23) i incompliment de les mesures sanitàries en establiments d’hostaleria i oci (5). A més, s’han desmantellat 3 festes il·legals en el terme municipal valler.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.