laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mejoras en el hogar de los jubiladlos
Foto: AyuOliva/2021
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 17 de marzo de 2021

MICROINVERSIONS PER MILLORAR EL LLAR DEL JUBILATS I PENSIONISTES D’OLIVA

 

• Amb una inversió de prop de 43.000 euros, s’han millorat el banys de l’edifici del Llar dels jubilats I Pensionistes de la ciutat.
• Des de la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d'Oliva, encapçalada per la Vicealcaldessa, Ana Morell, continuen amb les micro inversions per tal de millorar les condicions d’edificis municipals.

En aquest cas, presentem les millores dels banys dels hòmens. Concretament ‘han canviat els urinaris, les portes d’accés, les piques rentamans i el paviment del serveis per a cavallers del Llar de Jubilats i Pensionistes. Aquesta inversió de prop 43.000 euros ha estat executada en poques setmanes i ha resultat una actuació de consens entre tots els usuaris de l’edifici, representats en les associacions de la gent gran d’Oliva.

La regidora d’àrea, Ana Morell, ha volgut remarcar la satisfacció de “poder continuar oferint solucions a la nostra gent gran per a que puguen disfrutar de les instal·lacions plenament, amb aquests nous banys. Ben prompte farem més actuacions per a acondicionar encara més els edificis que més prompte que tard tornarem a utilitzar quan la pandèmia ho permeta”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.