laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 12 de marzo de 2021

CONTINUEN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA CURSA VIRTUAL DE LA DONA

 

• La Regidoria d’Igualtat ha organitzat la cursa virtual i solidària ‘Petjades en favor de les dones i xiquetes refugiades’ entre el 20 i el 28 de març.
• Les samarretes es podran recollir a l’edifici del Braç Treballador el dilluns 15 i el dimarts 16 de març (de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores).

Degut a la situació sanitària, Tavernes de la Valldigna celebra la tradicional Cursa de la Dona de forma virtual entre el 20 i el 28 de març amb la cursa reivindicativa i solidària ‘Petjades en favor de les dones i xiquetes refugiades’.

Per a participar, cal inscriure’s al correu electrònic regidoria.igualtat@tavernes.org fins al dissabte 13 de març i enregistrar el recorregut escollit (5k o 10k) entre les dates esmentades amb una aplicació mòbil (Strava, Runtastic, Runkeeper, etc.) i, per últim, enviar la imatge al mateix correu per a validar la participació.

* Les samarretes commemoratives es podran recollir a l’edifici del Braç Treballador el dilluns 15 i el dimarts 16 de març (de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores).

A més, s’hi podrà col·laborar amb donacions a l’ONG Solidaritat a la Valldigna, les quals aniran destinades íntegrament a pal·liar la situació de les dones i xiquetes refugiades a Lesbos. Els dies d’entrega de samarretes, hi haurà al Braç Treballador un dorsal zero per a fer les donacions, que també es poden fer mitjançant un pagament per Bizum (685 46 79 36).


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.