laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


PSPV-PSOE (Oliva)
Fuente: PSPV-PSOE (Oliva)
Valencia 12 de marzo de 2021

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA D’OLIVA RECOLZA LA DECISIÓ DE L’ASSESSOR DEL GOVERN DE DENUNCIAR A YOLANDA PASTOR DAVANT EL JUTJAT D’INSTRUCCIONS NÚM 2 DE GANDIA PER DIFAMACIONS

 

• La persecució política i personal que sofreix el funcionari eventual per part de l’oposició des de fa més d’un any provoca que es prenguen accions legals contra els membres de l’oposició.

Els greus atacs personals sofrits per part de l’assessor del govern local i contra el partit socialista en una matèria tan sensible com l’assetjament sexual i la violència contra les dones no poden ser utilitzats frivolament per ningú i menys en l’àmbit polític, segons els dirigents socialistes del municipi i després de dos denúncies contra el portaveu del PP, Salvador Llopis, l’assessor ha presentat una nova denúncia i ara a més també l’ha presentat contra Yolanda Pastor i a Projecte Oliva.

Les denúncies han estat presentades, per part de l’assessor, contra Salvador Llopis, en data de 18 de juliol de 2020, amb una ampliació de denúncia, per la continua manifestació d’acusacions per part del denunciat, que l’assessor firma el 3 d’agost. La segona denuncia és de data del 10 de novembre de 2020 per les mateixes acusacions reiterades.

En aquest cas, la tercera denúncia s’ha presentat, hui 12 de març de 2021, en el jutjat d’Instrucció nÚmero 2 de Gandia, contra el portaveu del PP d’Oliva, Salvador Llopis. I ara també s’ha denunciat a Projecte Oliva i la seva portaveu, Yolanda Pastor per les mateixes falses acusacions.

El grup municipal socialista defensa i defensarà sempre la diversitat d’opinions. De fet, si pensem diferent, s’enriqueix la democràcia, però les manifestacions d’aquesta diferencia sempre que es mantinga el respecte no poden ser utilitzades com arma contra un rival polític. Hi ha barreres que no s’han de sobrepassar dins del joc polític.

En el cas de sentir vulnerats els nostres drets fonamentals, les denúncies públiques han d’anar acompanyades d’accions legals. Si el que es pretén no es afavorir l’espectacle i el circo polític.

Davant les constants difamacions i atemptats contra la imatge, l'honorabilitat i la integritat emocional i psicològica de l’assessor del govern local, el grup municipal socialista d’Oliva ha decidit posar en mans d’un equip d’advocats aquesta situació.

El propi funcionari eventual, ha sigut qui, després de les recomanacions legals dels advocats, ha presentat aquest matí una sèrie de denúncies contra la portaveu del partit PROjecte Oliva, Yolanda Pastor, contra la formació de la propia Pastor i contra Salvador Llopis, portaveu del Partit Popular d’Oliva, per injúries, difamacions i provocar escenes d’odi contra la seva persona, manifestades en xarxes socials i en cap moment condemnades per els representants polítics esmentats.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.